1:a advent. Pepparkakor, lussebullar och julstäming

Ja, det är det som gäller här hemma justt nu. Snart blir det nån slags lunch med 'släkten', och min klocka står på 11.00. Måste ställa om den. Byebye småttingar.


Några av våra tomtar


Borta bra men hemma bäst.


Det stämmer. Särsilt om man sitter med ett täcke och kollar på film, mysigt. Och här har julbelysning kommit på plats också. Fönster-hjärtan, andventsljusstakar, blommor, ljus, och snart så kommer tomtarna fram också. Jag gillar verkligen julen! *hihi*


Pics









1. Nya skor  2. Nya kläder  3. Mina händer  4. Bara för att jag saknar sommaren.

Hightech... eller?

Jag håller för första gången på att göra en bild på Photoshop. Lite krongligt, men hightech som man är så fixar man det lätt! *host host*

Okey,det går inte så bra för mig.... just nu! Snart går det bättre, eftersom, som jag skrev innan så är jag den mest tekniska personen i världen, eller... iallafall av de som är mitt rum just nu...vilket iförsig bara är jag, men ändå!


Nu: Photoshop, gosig filt och halelujha!

Hjälp djuren!


  

Det är hemskt att så många djur är utrotningshotade pågrundav människornas behov. Folk skjuter djur för att sälja pälsarna, fast det är olagligt.

Fyfy

Äntligen! Jag kom på min datorsladd med att ligga och lata sig brevid tv:n. Fyfy, nu blir det jobb åt den.


Huvudvärk, skolarbete, film tittande. Det är ungefär så min dag kommer se ut idag. Tjenixen!


Hej du glade

God morgon!

Är hemma idag pågrundavmitt dumma huvud.


Min väggklocka är jobbig. Den går tre timmar försent eller nio timmar förtidigt.... vem vet. Och jag har fortfarande inte påträffat min datorsladd än, så det blir inga nya bilder, ack ack.

Godnatt




Gottnatt! Vi ses imorgon hoppas jag <3

Frågor

Jag har ju inte skrivit så mycket på sistonde... men nu har jag två frågor till er. Vad tycker ni är bäst, många ganska bra inlägg eller få väldigt genomtänkta?


Och vad tycker ni är viktigast med en blogg? Fin design? Bra innehåll? Mycket tankar? Mycket bilder?

Julen är här.. snart



Kunde inte låta bli!! Julkänsla!

När jag blir stor..

Jag sitter här och fryser och kollar på film.. burr. Om det bara kunde vara lite varmare här inne... okey, det är 21 grader, men ändå! När jag blir stor så ska jag uppfinna en maskin... som gör så att man aldrig fryser... lycka till Louisa.. eller så flyttar jag till något varm land istället, det låter mycket enklare.. Jaja...


spets

spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets spets

Nya inköp: Spetströja och spets tights. Monki och Gina.

PS. Låtsas som orden över är en bild. Jag hittar nämligen inte min sladd..

JAGtittarPÅtv



Imorgon är det skola som gäller.

Jag gillar inte måndagar, för på måndagar har vi idrott. Jovisst, idrott kan vara ganska kul, ibland.... sen är det kickboxning också som inte gör dagen bättre. Mosade knogar är inte direkt det bästa jag vet. Jag höll på att glömma; matte-kp också. 1 timma av tråkigt prat om saker som jag redan kan och som man lärde sig i 5:an eller 6:an, snark.
 
Vi kan helt enkelt konstatera att måndagar inte är min favorit dag! 

Nu börjar jag med nedräkning; 31 dagar kvar till jul.... 


Imorgon är det måndag



Idag är  det bara plugga som gäller. Har egentligen ingen lust.. vill bara ligga i soffan och titta på tv, menmen. Det finns saker som man måste göra.


snö



snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö

Vet ni vad jag såg när jag vaknade imorse? svar: snö

In my room







Jag gillar mitt rum. Det är mysigt.. och träigt.

Dagens











Dålig bildkvalite. Vad händer med min kamera?

Förtiotvå minuter




Foto: Jag
62 minuter tills skolan börjar. 42 minuter tills jag ska gå.

Igår snöade det. Nu kan vi verkligen hälsa vintern välkommen. Eller.. välkommen och välkommen. Jag skulle önskat att hösen hade stannat kvar lite längre.


MyUggs..


Bildbrist, så det får bli en gammal bild.

Ser på SOS-familj och äter vindruvor, namnam. Hur har er dag varit??

Gratis kläder

Okey, mycket gratis sidor den senaste tiden, men jag vill bara tipsa om den här sidan. Det är en jätte bra sida där man får gratis presentkort. Sidan heter Gratismode. Bli medlem här -- Länk 

Plugga


Idag måste jag plugga...

Nördbrillor


De här snygga brillorna kommer definitivt införskaffas av mig den här månaden! De kommer från Urban Outfitters. (ingen styrka i glaset)

My socks are white...



Idag är det Lördaag, härligt! Ska vara med alice tror jag. Sen ikväll bär det av till Anna och hennes familj på middag.

Gratis biobiljetter och presentkort



Det här är en jätte bra sajt där du kan få gratis biobiljetter och presentkort på affärer som H&M, Gina tricot och Dinsko genom att samla poäng. Bli medlem här --->  http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=75880 Jag äe själv medlem sen några veckor tillbaka och tycker sidan är jätte bra. 

Hippie band

Var i vällingby idag, med Cornelia. Det var kul. Kom hem med två hippieband, jippie. Ett vitt och ett svart.








Ny tröja

Fotograf: Jag






Smuldeg vs kladdkaka

Ett tips: Baka aldrig kladdkaka utan ägg. Hehe. Alva gjorde det, resultatet? en choklad-smuldeg. Mina kompisar är väll av det unika slaget kan man väll säga, hehe.



I brist på annat...

Örhängen. Stora eller små? Vad tycker ni? Jag har faser då och då. Ibland stora och ibland små. Om ni undrar varför jag tog upp det är för att jag har brist på fantasi. Skolan suger ut allt roligt ur världen.


Höstigt och fint, det är så jag vill har'e!


Sometimes things don't always goes the way you want, then you have to bite the bullet and continue your life



I will not let my life fall to pieces. Now becomes the second buns!


Alvin och gänget..



Hejhå. Inte mycket bloggande, sory. Jag har suttit och kollar på Alvin och gänget med Alice ett tag, men nu gick hon..

Jag hittade ett par jätte fina strumpbyxor i min garderob idag, jag blev glad. Visar bild imorgon.

Sommaren är kort.... lalala

Tjena! Nu har jag varit i skolan.. eller jag slutade för en och en halv timma sen. Nu sitter jag och kollar på MTV:s music awards. Jag missade ju den i torsdags, eller när den nu var.

Jag saknar sommaren... (ful bild, jag vet,)

Skola imorgon då..

Jaha, fredag idag. Vissa kanske tänker; Jaa, fredag, ledig imorgon. Men inte jag. Min skola har öppethus imorgon så alla elever måste vara där 10 - 13 och jobba... inte roligt.. Dessutom så får vi ingen ledig dag på måndag eftersom vi fick börja skolan senare i sommras. En ledig dag allesammans, en ledig dag! Det är aldelles för lite. Det borde vara förbjudet att gå i skola på lördagar.

Upp and down



Jag bara älskar det här halsbandet. Det är gammalt. Min farmor har haft det. Men det är fint!

Go, went, gone





På väg hem från skolan. Undvik att kolla på mitt ansikte på den sista bilden, för jag ser konstig ut!


Did you saw me today?





Dåligt bild kvalite på sista bilden, jag vet, menmen.

Spets kofta/jacka, jeans och grå tisha. Mycket enkelt.... och lite tråkigt...


Take a good look







Jeans, oversize tröja (ny), Bikbok, halsband, gåva.

Black, grey and white








Some times things dosen't go very well

Ojoj, vet ni vad jag kom på! Jag har ju inte bloggat idag! Jag tänkte att jag hade gjort det men det hade jag inte, hehe. Jag är lite förvirrad. Inga bilder idag heller... Får ta och skärpa mig nu! Jag måste ladda ner bilder till datorn.
Just nu kollar jag på SOS-familj. Det är ju inge fel på barnen, bara på föräldrarna, hehe.


Pannkakor och kickboxning

Hejhej, hemma nu. Alice och jag har stått och gräddat pannkakor i två timmar. Eller pannkakor och pannkakor... det blev mer som bränd smet, hehe, men gott ändå.

Snart ska jag och Alice ta bussen till kickboxningen. Det blir extra jobbigt idag eftersom vi redan har haft kickboxning på idrotten i skolan.


Så här ser det nog ut i min hjärna just nu. Gah! Det är så mycket att göra i skolan...

Monki

Är det bara jag som älskar Monki, eller är jag bara en i klubben? Aja, det spelar ingen roll, för det är på Monki jag kommer att köpa mina kommande garderobs tillskott! Har tyckt om märket länge, men har ändå inte så många monki plagg. Jag skulle nästan kunna bära alla kläder som man hittar i Monki affärerna!! Och för att inte tala om den söta figuren (se nedersta bilden) Jag sitter här och suktar efter att åka och shoppa, hehe.





The school time is back

Jag kanske är lite konstig, men jag tycker (faktiskt!) att det ska  bli ganska skönt att börja skolan igen... bort från allt latande och tv tittande. Tillbaks till lektionerna ochj föreläsningarna... okey, jag erkänner, jag längtar inte till de sistnämda sakerna!

Hands





(blått nagellack för de som undrar)   ;)

Söndags ånger

Jahapp, då var det sista dagen på lovet... *snyft*... Söndags-ånger så det ryker om det. Idag har jag bara kollat på massa repriser på tv, haha. Ska plugga lite nu tror jag, men jag har ingen lust, hehe. Det ska nog ändå bli skönt att börja skolan igen. Då kommer man in i verkligheten igen.

Not to late.

Hejsan alla!

Nu ska jag äta, förvånadsvärt sent. Sen ska jag nog gå till Alice... blir nog inget bloggande förän ikväll tror jag. <3


A new month, 1 november

Idag är det den första november. 54 dagar kvar till jul. Kanske dags att skriva en önskelista snart, hehe. Och som en bra start till november, så var det frost på marken när jag vaknade.

RSS 2.0