Middagen

Jaha, gissa vad jag åt till middag.... *trumvirvel* --- McDonald´s!!

Inte direkt min favorit mat, men det går an. Bara man blir mätt så. Haha, det sissta var inte så sant, alla jag känner vet att jag är väääääldigt kräsen när det gäller mat.... när det gäller allt faktiskt, tihi.



Snart ska jag bänka mig framför tv:n och titta på Top model. Idag är det final.. tror jag iallafall.

Nagel fixning

Nu har jag fixat naglarna, det behövdes. Har inte kunnat göra det på hela förra veckan eftersom mina nagellack var hos pappa. Men nu är jag här igen, har ioförsig varit här sen i måndags men iallafall.


Före - en röd/rosa färg från Isadora (färgen ser inte alls ut som den på bilden)

Efter - Fransk manikyr.

Du behöver:
Genomskinligt nagellack (och eventuellt bas-coat)
Vitt nagellack
Nagelmallar, men det behövs inte om du är stadig på handen.

Hur gör man?:
1. Först tar du bort det gamla nagellacket (om du hade nått) med en nagellack remover utan aceton i, Aceton sliter på nageln. Och filar nageln till den formen du vill ha.

2. Sedan stryker du på ett bas coat, om du inte har ett så gör det inte så mycket.

3. Efter det kan du eventuellt måla på ett lack med ljusrosa eller beige färg, men det hoppade jag över.

4. Sen sätter du på mallarna på nageln om du har sånna och sen målar du på det vita lacket på yttersta kanten av nageln/ det som sticker ut utanför fingret.

5. Sedan stryker du tills sist på ett genomskinligt lack över hela nageln

6. Voilá! Nu har du fina fransk manikyrerade naglar! :)

Här är produkterna som jag använde:


Jag använde det vita nagellacket från depend Fransk manikyr sett. Jag använde även ett base coat från depend.


Jag använde också det genomskinliga vårdande nagellacket Miracle Cure från Sally Hansen.


Voila!

Pasta med skinka alá Louisa


(det röda är inte blod, det är ketchup ;))


Det har blivit ganska mycket mat-inlägg, kanske borde starta en kategori som heter mat, haha ;)

Vad blir det för mat?

Jaha, vad ska jag äta? Jag har ingen lust att äta flingor till lunch, men jag vill inte heller stå och laga nån avancerad mat rätt. Nån som vill komma hit och laga mat åt mig? Kanske bara ska koka pasta och äta skinka till... det får nog bli så.



Snart tillbaks! ♣

Ps: Haha, jag gick in på google och sökte efter bilder på mat. Då kom det upp en text under med 'Relaterade sökningar' och så stod det: Pizza och hamburgare. Varför inte: Pasta med dillkött eller nåt liknande, haha, vad håller på att hända med människan XD


Hallon smoothie

Mums, jag gjorde nyss en hallon smoothie som jag sitter och kalasar på just nu. Blev väldigt nöjd den här gången. I brist på annat hade jag i bolnäs fil, menmen, gott blev det iallafall.

Jag hade i..
Bolnäs fil
Mjölk (3% fetthalt)
Vanilj socker
Och självklart --- hallon

Prova du också!


Bixits present!

Det hade jag ju helt glömt bort, jag skulle lägga ut en bild på presenten som Becka fick av mig, Alva och Alice .

Här är den:

Sjuk..

Hejhej, idag är jag hemma och sjuk.. Inte bra. Jag har vilat lite och nu ska jag nog äta, sen måste jag göra skolarbete. Här är några höstiga bilder från i fredags.




Haha, jag ser lite konstig ut på den här bilden ;)

Bilderna är tagna i Rebeckas trädgård.

Nu blev det lite mörkare..

Alice.

Haha, Becka och Alice i Beckas trappa.

Scary faces.;)


Bilder

Hejhej, tänkte bara lägga ut lite bilder från tidigare idag, god natt<33


Jag Alice och Alva satt i en soffa i ett rumi skolan, Becka var också där och sen kom Marko också.

Alice och Marko.

Haha, Alva 'dansar' i soffan.


Det är Bixit som tog alla bilder XD

Träning.

Hej allihopa!

Kom nyss hem från träningen. Nu börjar det bli jobbigare än förut. Men man blir iallafall tränad. Jag och Alice kommer vara muskelknuttar snart, skoja! Imorgon är det kurs förhör som gäller. Inget svårt, bara lite labregler. Men om man inte klarar det får man inte vara med på lektionerna = man får underkänt. Tänkte duscha nu och sen ska jag kanske äta nåt.



Oj, kom just på att Idol går. Har inte sett så mycket av det. Bara två avsnitt. Nån som har sett? Haha, jag brukar kolla på Top model istället.  

Dagens..

Jaa, det här va vad jag hade på mig idag.




 <--------- fötterna är mina och apans, vi spelar kort, hihi! FINNS I SJÖN! HAHAHA!

Chinos - Gina tricot, spets kofta - Gina tricot, t-shirt - H&M, skärp - H&M, sjal - H&M, örhängen - present.
Haha, mycket H&M.

Kickboxning, here I come

Hejhopp!

Nu är jag hemma, jag var hos Alice innan med Becka och Alva. Vi gjorde inte så mycket, slappade mest. Om en timma ska Alice och jag till kickboxningen. Det blev lite krongligt med skjutsen eftersom pappa inte svarar i telefonen, men jag ska ringa och ringa tills han svarar. Annars får vi väll åka buss. Nu ska jag göra mig klar. BYE!

Shrek

Hejhej, sitter här och kollar på reprisen av grammy-galan på tv 400. Inte så intresant, men man kan alltid kolla vad alla har på sig. Annars så sitter jag och äter vindruvor, mitt älskade godis. Jag ääälskar vindruvor, om man kunde så skulle jag leva på det. Namnam. Gröna ska de va.



Det  blev inte så mycket bloggande den här veckan, vet inte varför, jag har ju' inte direkt varit så speciellt upptagen ;) Nu ska jag kolla om det går något bra på tv, nån som vet?? Ajuusste, det är ju' Shrek på tv 4+, haha, det måste jag se. Jag älskar låten i början.

Heej då<3

Ändrade planer #2

Jahaaa, nu ska vi visst inte åka till stan. Alice telefon gick sönder så hon kan inte åka, menmen. Funderar på att åka själv men det är ju inte så himla roligt. Kommer nog ändå inte hitta några fina höstskor. Jaja, får väl gå i mina Uggs hela hösten och svettas ihäl. Vet inte riktigt vad jag ska göra idag nu, får väl stanna hemma och städa eller nåt. Man kan alltid göra något nyttigt.

Vi ses.

Ändrade planer.

Jahapp, först så skulle jag åka till stan by my self, sen skulle alice och jag till stan, sen skulle mamma och jag till Kista, sen skulle alva, alice och jag till stan och sen skulle jag dit själv igen.. och nu ska jag och alice till stan Om nån undrar var alva tog vägen så är hon hemma och mår inte så bra, stackarn.. jag hatar att vara sjuk, antagligen för att jag är det alldeles för ofta.. Men jag hoppas att jag kommer hem med ett par skor och ett eller annat fint höst plagg. Jag har sett några fina koftor i H&M katalogen.


Den här koftan MÅÅÅSte jag bara    
ha, antingen i grå eller vinröd, jag vet inte riktigt.

Eller den andra i grått eller brunt.

Morsning.

God morgon, sovit gott? Jag kan ju inte säga att jag vaknade nyss, har varit vaken i snart fem timmar, menmen. Idag kanske jag ska till stan, eller så åker jag bara till Kista med mamma. Vet inte riktigt, men som ni alla nog har hört nu så är jag i stort behov av höstskor.

glömde

Haha, gick in google för att hitta en bild, då såg jag att de har ändrat loggan igen.. kanske fyller google 10 år..

Google's 10th Birthday

det kanske verkar som jag älskar google loggarna nu....

Lördag.

Det är lördag idag. Det känns som söndag eftersom vi hade studiedag igår. Idag ska jag nog inte göra något speciellt. Men på söndag kanske jag ska åka till stan med Alice, och om inte hon kan så får jag väll åka själv, för jag behöver verkligen ett par höstskor. Men jag vet inte hur de ska se ut..  Kanske ska köpa ett par bruna stövlar från dinsko, eller ett par från vagabond...



kram.♦

Film

Ojojoj, vad klockan blev mycket. Jag sitter framföt tv:n med familjen och kollar på "Monster till svärmor" på Kanal 5. Vet inte vad jag tycker om den eftersom jag bara tittar då och då. Nu ska jag nog sova, God natt♥


Ur filmen.

Doobidoo

Sitter hemma och tittar på Doobidoo, det är faktiskt ganske roligt... annars är det inte så mycket för mig.
Ikväll är lagen: Vanna Rosenberg med Thomas Petersson mot Anna Christofersson med Casper Janebrink. Vet inte så mycket av nån av dom men lite vet man ju'.

Annars så har jag inte haft så mycket för mig idag. Jag satt vid datorn och helt plötsligt kom Alice, Alva, Becka och Pau och hämtade mig, det var ju' trevligt. Sedan gick vi hem till Becka och lagade Lunch. Pasta och köttbullar, överraskande va'?  Alice och Alva ska sova hos Becka idag, eller... sova och sova, de skulle vara uppe hela natten. Det var egentligen meningen att jag också skulle vara där, men som de flesta vet så är jag ganska kväll trött, sååå, jag orkade inte.

Meeeen. ha det bra så hörs vi imorgon ♥


Lasse Kroner, programledare för Doobidoo. 

Top model.

hejhej, nu har jag letat igenom hela internet efter ett par snygga höst skor, men som vanligt hittade jag NAAAADA!  Gaa, jag är såå trött på att leta och leta, nån som har et tips??

Men men, nu ska jag stänga va datorn och kolla på top model,



BYE!

Jahapp

Idag har varit en hyffsad dag, jag blev klar med kursen! TJOHOOOO! Men snart börjar ju' en ny, så det är inte så mycket att var glad för. Imorgon har vi studiedag, det är iallafall bra. Det ska bli skönt att få lite ledigt. Och sen ska jag, Alva och Ailce sova hos Rebecka. Ja, helgen kommer nog bli rolig.. och sen så måste jag ju' köpa nya skor också...



Men jag vet inte hur de ska se ut.. har ni några tips??


Dagens

Vad jag hade på mig idag:

Vita stuprörs jeans - Bikbok
Lila/vinröd kofta - Gina tricot
Vitt linne med gröna och lila/rosa stjärnor på - H&M

Hade också vita skor,
mörkgrön jacka - H&M
och min bruna läderväska från Åhlens.


Samma gamla tider,

Är det bara jag som tycker att det är jobbigt att ha samma tider som man börjar och slutar i skolan??  Det skulle vara kul om man fick lite omväxling ibland. Man börjar klockan halv nio varje dag och slutar klockan 14.00 eller 15.00. Förutom på fredagarna, då slutar vi halv två. Men jag tycker att vi borde byta tider då vi börjar.. förra året började man ju' nio på måndagarna, varför är det inte så nu??!! Det skulle vara skönt.


 
Och jag hatar onsdagar då jag måste stanna kver tills 15.15. Kunde jag inte fått stanna på torsdagen istället... som alice....... det skulle förästän vara bäst om alla stannade samma dag...... aja, det kan inte jag ändra på.

Nu ska jag göra klart kurs arbetet, inte så kul. Men det är alltid skönt att vara klar.

Hasta la vista! ♦

hemma.......

Hejhej, sitter här hemma och dricker hallon smoothie, gott gott.

Är ganska trött, jag vet inte riktigt varför..... kan tyvär inte lägga in en bild på dagens och gårdagen outfit eftersom jag inte har dator-sladden här.. ska gå och hämta den hos pappa imorgon.

Är det nån ssom vet något jag kan skriva om? Jag vet inte vad ni vill läsa... skriv gärna vad ni tycker i en kommentar.

//Louisa. ♣

Hos alice...

Hejhej, sitter här och spelar lite spel hemma hos alice. Hon pluggar, mohahaha. Sen klockan 19.00 har vi kickboxning, jag ska sparka henne i magen, hon gjorde det på mig förra veckan. Haha, nää, jag skojar bara.



Nu ska jag nog ta och äta lite mellis.
Vi gjorde en jätte god blåbärs smoothie nyss. Kan tyvär inte skriva ner receptet eftersom vi bara hällde i lite saker, men kan kan säga vad vi hade i:

Yogurt - natural
Blåbär
Socker

♥louisa♥

Aajusste..

Glömde..

Den här veckan kommer jag vara hos mamma (mina föräldrar är skilda) och datorn vi har där funkar inte så bra jusst nu. Så vi får se hur det blir med uppdateringen, men jag ska försöka skriva så mycket jag kan. Vi kanske ska åka och köpa en ny dator....


Måndag - igen..

Känns det inte som det nyss var mådag.. Har den här helgen gått väääldigt snabbt eller är det bara jag som tycker det..

Jag har en känsla av det här inte kommer bli min dag, men bara man behåller sin posetiva inställning så kommer allt nog gå bra.

Haha där lät jag lite som en spå tant av nått slag, och neej, jag kan inte se in i framtiden ;)

btw, när jag gick in på internet så såg jag att Google hade ändrat sin logg-sak, jag tyckte den nya var jätte fin.
Här är den


Ha en bra dag!

Jippie!

Till min förvånan har jag faktiskt kommit ganska långt i mitt pluggande, tjohooo! Bara liiite kvar. Fast iförsig.. när man är klar med en sak så kommer man bara på fler saker man borde göra... men men. Jag får tillbringa hela eftermiddagen till att plugga, men efter jag har ätit middag så tänker jag inte, och jag understyker INTE,  jobba mer! Meen, då ska jag nog ta och sätta i gång igen. 

Vi seees! ♥


Jag bjuder på den ;)

pluggis

Hejhej, tar en paus mitt i pluggandet, så jag tänkte att jag kunde blogga lite.

Jag har haft söndags-ånger hela dan.., en ånger som jag inte riktigt vet grunden av, den bara kommer vissa söndagar. Annars så har jag väll inte gjort så mycket. Jag var med Alice och Alva och gjorde klart Beckas present, sedan kom Becka hit och vi slappade lite. Nu har dom gått hem till sig och jag sitter här och pluggar. De hade också lite skolarbete att göra.
Nu ska jag nog fortsätta arbeta.. Hej då!

ps. ville ni veta vad det var Rebecka fick av oss.. det var ett collage, en vit tavla som vi klottrade på och sedan satte dit massa bilder på oss,


Morn morn!

Godmorgon bloggen.. jag vaknade för 2 timmar sen, men jag orkade inte skriva då. ;)

Idag ska jag som sagt till Becka med Alice och Alva, men jag kommer inte kunna vara där så länge eftersom jag har en hel hög med skolarbete som väntar är hemma. Jobbigt jobbigt.... men man får helt enkelt bita ihop. Om jag inte gör nåt på dagen kommer jag måsta göra allt på kvällen, och det är inte så kul..



♥♥♥

Bye for today bloggen...,

Nu ska jag gå och lägga mig, det blev lite sent.. för mig. Jag hppas att ni alla har haft en bra dag och att ni har haft kul, det har jag haft iallafall;)

 Natti natti!

Ny dushad

Nu sitter jag här nydushad. Efter dushen satte jag på mej Nivea peal off ansiktsmask, en sån man ska dra av, och smörjde in mej med Ldb's hud lotion och anisiktet med VICHY - normaderm ansiktslotion.  Jag rekomenderar  alla sakerna. De är verkligen jätte bra.




Kvällen...

Jaha, då sitter man här igen. När jag kom hem från stan kom alice hit och vi satt i mitt rum och slappade mest.
Nu funderar jag på att sätta mej och kolla på tv, men jag vet inte om det går nåt bra idag. Nån som vet??

Imorgon ska jag, Alice och Alva gå till Becka och gratta henne i efterskott. Sen MÅSTE jag verkligen plugga, tänkte gå till mamma en stund så hon kan hjälpa mej. Fast jag kanske borde börja nu..... nää, jag orkar inte. På en lördags kväll ska man inte plugga, man ska kolla på en bra film med nåt gott att äta... Jag ska nog ta och duscha, det skulle vara skönt,

Hej då !!

BIIIXIT!

Idag är det bixit som gäller, 13 år va det! Grattis! Och som jag skrev förut så har jag, Alva och Alice en vääälidigt bra present på lur. Hon ska få den imorgon, hihi.



bye!

Dagens köp.

Idag var jag och hanlade med mamma i stan, hela meningen var att jag skulle komma hem med ett par höst skor, men som vanligt hittade vi inga bra. Istället köpte jag ett par Uggs. Lite varma att använda nu, men på vintern kan jag lova att dom inte kommer stå hemma och ruttna.



De ser svarta ut på bilderna men egentligen är de mörkbruna.

tuudels! ♣

Gårdagens outfit

Det blev ju' inget bloggande igår, men här är det jag hade på mig.




Beiga chinos - Gina tricot
Blå blus - Bikbok
Guldörhängen - H&M

Hann inte..

Det blev inte så mycket skrivande igår, anledningen: Jag hann inte. Jag hade fullt upp hela dagen. Jag vaknade klocka 6.00 och tog det lite lungt, vilket ledde till att jag var tvungen att stressa till skolan, sedan efter skolan gick jag och Alice hem till mej och pluggade, efter det åt vi middag och sen åkte jag, Alice och Helene till IKEA för att köpa lite grejer till mitt rum. 

Här är det vi köpte:


Två rosa runda mattor.


Lådor och tidnings-behållare.


En rund rosa lampa,
 vi köpte också en vit rullgardin, ett skrivbord, några hyllor, spotlihgters och krokar, mer säger jag inte, liite måste ju' bli en överaskning ;)


Fredag,

Jag älskar fredagar.. en dag till lördag.
Jag hinner inte lägga in en bild på dagens outfit, jag gör det när jag komemr hem,

Ha en bra dag! ♥

Holá!

Hej alla läsare, nu har jag just ätit middag. Jag var med Alice, Alva och Becka idag efter skolan, så jag har inte hunnit skriva så mkt (a) Nu håller jag på att göra den nya designen.. men jag vet inte riktigt hur jag vill ha den. Vi får se hur det blir, man får hoppas på det bästa :D

Hakuna matata mina vänner! ♦

I skolan

Hejhopp, sitter här i skolan och bloggar lite... vi slutar om två timmar, jobbigt :/ Meeen, man får ta och jobba nu.. så att jag kan redovisa engelskan,  

Hej dååå!

Dagens Outfit;)

NU har jag väääldigt brottom till  skolan.. men här är iallafall dagen outfit,



Det var becka som tog bilden;) haha<33

Ha en bra daaag!

Godmorgon

Hej alla människor!
Sitter här i pyjamas och skriver lite.
 Idag är en helt vanlig dag i skolan, inget speciellt kommer antagligen hända, men vi misstänker att det kommer vara brand övning. Jag hatar branövningar, man står ute på en blöt ggräsmattar och fryser i typ 10 minuter. Men man får väll stå ut... Nu ska jag blåsa håret och klä på mig, jag lägger ut en bild på dagens outfit snart (a)

                        

Det här åt jag till frukost.

vi ses! ;)


Godnatt

Som alla mina nära och kära vet så är jag välldigt kvällstrött, så nu tänker jag gå och lägga mig,

Kramis kramis♥


Cassie kommer!!

Jaa, vad rooligt! Imorgon kanske man får träffa Cassie, det var länge sen. Hon bytte ju' skola nu när vi började 7:an. Ska bli kul att träffa henne iallafall XD <333


Idol

Hej, tänkte se Idol nu, vissa personer är ju jätte roliga, jag fattar inte att folk som verkligen INTE kan sjunga går dit, jag menar, kan ingen säga till dem att de inte kan sjunga.

Jag tycker att den nya juryn är mycket roligare än den förra, vad tycker ni??

kompisarna....

Här är lite bilder på mej och några kompisar ;)


Alva, jag ,Bixit och alice, ledsen för den dåliga bildkvaliten, tog bilden med mobilen.


Alva, jag och Becka,.. själv tycker jag att becka blev bäst på bilden, haha!


Alvaaa :D


Aliiice :D


Och Bixiiiit! :D

Dagens Outfit

Såhär såg jag ut idag.




Jeans - Cubus   299 kr
Kofta - H&M    ca 200 kr
Linne - DKNY   pris. no idea!

Bloggar

Läs gärna Beckas blogg:  www.bixit.blogg.se om ni vill läsa om hennes liv och bli liiiite, eller ganska mycket, flum!!

och Alvas blogg: www.makaroni.blogg.se om vi vill läsa om alvas liv och bli flum!!

Hahahha, jag har inte ett dugg flummiga kompisar!  *inte saaaant*!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Fint enligt mig.

De här skorna tyckte jag va jätte fina, koftan var inte heller så dum om jag ska vara ärlig ;)

Nu måsta jag kila, tjingeling! ♥

Vinter shopping.

I vinter vill man ju ha varma skor, och fina ska dom ju va också, så jag tänkte visa mina favoriter och de som jag kommer köpa.

 
Några fina höst stövlar är alltid välkomna, ska dock inte köpa de på bilden.


Tänkte köpa ett par mörkbruna uggs till vintern, men vet inte om jag ska köpa de eller ett par anra skor från Jarmeus istället ;)



Becka fyller år!

På lördag fyller becka år! Jag, Alva och Alice ska överasska henne med en JÄTTE bra present, hon kommer att bli överlycklig, jag kan inte säga vad det är, men jag kan lägga ut en bild på bloggen sen så ni får se,



Ha re' braaa!♥

Dagens outfit

Eftersom jag är väldigt intreserad i kläder och mode, så tänkte jag börja lägga in "dagen outfit" vi får se hur det går ;)

♥ Louisa ♣ :D


Skolan...

Nu kom jag just hem från skolan... idag är min "stanna kvar dag" (för alla som inte vet det så har alla i min skola en dag då man måste stanna kvar och läsa)
Som tur är så stannar nästan alla tjejer i min basgrupp (klass) kvar på onsdagar,Bixit, Natta, Awa,Cecilia, men det skulle vara roligare om Alva och Alice också stannade på onsdagar :/ Fast jag och Becka hade det lite roligt när vi satt och ritade alla kläder som jag har,det gick inte så bra, men jag har iallafall upptäkt att Bixit är bättre på att komma på vad jag har för kläder än vad jag är ;). Vi läste inte, vad busiga vi är.

Annars så har väl dagen varit okey,

♥♥♥

Heeeeej!

Hej hopp!

Välkommen till min nya blogg, :D  Ska fixa designen snart, jag looovar ;)

RSS 2.0